3076_met_eu_logo_j_k_cor_final_verliefd_op_ibiza_70x100op_50__poster

Verliefd op IBIZA

Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op de verkeerde mannen, de juiste personen, en op Ibiza.

In het kort

Elf mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet – of niet langer – haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

Synopsis

Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ’s en mooiste mensen.

Kevin is een jonge voetballer die onlangs een miljoenentransfer heeft gemaakt naar de club Barcelona. Hij weet zelf nauwelijks wat hem overkomt. Too young, too rich, too beautiful. Zijn vriendin Elza weet wel hoe Kevin zijn miljoenen uit moet geven en kijkt uit naar haar verjaardag waar Kevin haar dé belangrijke vraag zal gaan stellen. Kevins oma Karla ziet alles met lede ogen aan, en gelukkig is er de nuchtere event planner Lizzy die Kevin in laat zien wat echte liefde is.

De net gescheiden Jacky en haar buurvrouw Irma – beiden veertigers – landen op Ibiza. Jacky heeft er zin in: gelift en gebotoxt vertelt ze Irma dat ze niet kan wachten om een lekkere, jonge vent te scoren. Ze leeft! Irma denkt er het hare van. Zij wil een rustige vakantie met Dr. Zjivago op het strand. Totdat haar hart op hol slaat…

Voormalig rockster Lex heeft zijn drie dochters op Ibiza uitgenodigd voor zijn 55e verjaardag. Voor de drie halfzussen Zara (35), Lizzy (26) en Bibi (19) was hun vader vaak een grote afwezigheid. Maar Lex krijgt de kans zijn vaderrol te vervullen wanneer Zara’s man door Bibi verleid wordt.

De broers Dylan en Boyd hebben een droom: DJ worden. Ze zijn naar het eiland gekomen om hun werk aan de beroemde DJ Armin van Buuren te laten horen. Maar hoe bereik je de bekendste DJ van de wereld? Hun beste vriend Lars helpt hen om hun held te ontmoeten, al hebben ze uiteindelijk meer aan een flinke dosis geluk en een speling van het lot.

Alle lijnen komen samen in de hippe club waar Armin van Buuren draait. Vindt Jacky de liefde bij een jonge lover, of bij haar jeugdliefde? Kiest Kevin voor een leven met de mooie golddigger Elza? En overleeft het huwelijk van Zara en Pim de escapades van Pim?

We zullen het allemaal meemaken in de film "Verliefd op Ibiza”. Een lekkere feel-good film voor alle leeftijden. Een film vol humor, avonturen en menselijke inzichten.

Dj_hardwell_ms David_lucieer_en_marly_van_der_velden2_ms Gigi_ravelli_strand1_ms
Kim_en_kimberley_met_telegraaf_ms Jan_en_sanne_01_ms Familiediner_ms
Gigi_ravelli_1_ms Jan_en_kim_in_auto_ms Jan_en_sanne_es_vedra01_ms
Lone_van_roosendaal_en_simone_kleinsma_verkleedpartij_ms Jan_kooijman_privilege_ms Jan__kim__willeke_villa_kevin_ms
Sanne_vogel_en_willeke_van_ammelrooy_veerboot_ms Rick_engelkes_en_lone_van_roosendaal_jeep_ms Rick__gigi__sanne__marly__david_finca_lex_ms
Rick_engelkes_en_lone_van_roosendaal_zeilboot_ms Rick_engelkes_lone_van_roosendaal_bandenpech_ms Rick__gigi__sanne__marly__david_finca_lex_ms
Simone_kleinsma_en_lone_van_roosendaal_strand_ms Jim_en_simone_ms Marius_en_jasper_gottlieb_platenbaas02_ms
Willeke_van_ammelrooy_ms